Donar tegen Z Mobile Prishtina live op Podium TV en via streams (en wat gebeurt er na winst of verlies)

Donar heeft na de slechte wedstrijd tegen Z Mobile Prishtina veel goed te maken en dient met meer dan twintig punten verschil te winnen om de tweede voorronde van de Basketball Champions League te bereiken.

Hopelijk komen veel fans naar de MartiniPlaza om het eventuele wonder mee te maken. De wedstrijd begint om 20.00 uur (dus niet gebruikelijke tijdstip 19.30 uur). Kan je niet naar de MartiniPlaza komen dan kan je de wedstrijd live zien op Podium TV (in het Noorden via Ziggo kanaal 35, Kabelnoord kanaal 19, SKV kanaal 19 en Caiway kanaal 39). De wedstrijd kan je ook live volgen via de streams van Podium TV en RTV Noord. Livestats kan je hier volgen.

Wint Donar met meer dan twintig punten verschil, dan komt Donar in de tweede voorronde van de Basketball Champions League uit tegen de Zwitserse club Fribourg Olympic. Donar speelt dan op dinsdag 25 september thuis en vrijdag 28 september uit.

Bij uitschakeling in de Basketball Champions League zal Donar uitkomen in de FIBA Europe Cup. Donar zal spelen in groep E en daarin spelen Bakken Bears (Denemarken), Steaua Bucharest (Roemenië) en de winnaar van de voorrondes tussen Kongsberg Miners (Noorwegen), Cherkaski Mavpy (Oekraïne) en Keravnos (Cyprus). De eerste poulewedstrijd van Donar begint officieel (dat kan nog wijzigen) op woensdag 17 oktober. Als het eerst een thuiswedstrijd is, dan zal Donar moeten uitwijken naar Leek.